torek, 7. januar 2014

NAJBOLJŠE PESMI SO ŽE NAPISANE (prvič)

WHAT I'D SAY by RAY "fucking" CHARLES, nora pesem norega slepega izvajalca, igralca R&B na svojih orglah, nora zadeva, prvič javno izvedeni vzdihljaji, ki realno spominjajo na seksualni medklic osvobojene generacije.

SMELLS LIKE TEEN SPIRIT, nihče drug kot NIRVANA, novodobna revolucija generacije Z, uporniška himna za upor brez razloga. Super pesem, nekaj novega v pustih časih nastajanja pesmi in v obdobju zamorjene "grunge" glasbe.

GOOD VIBRATION by one and only THE BEACH BOYS, to je čisti dokaz kaj vse je človek zmožen ustvariti pod vplivom neznatnih količin nedovoljenih opojnih substanc, halucigenov, itd. Človeški um, ki se sprosti in seveda genialnost človeka (Brian Wilson), kar mu priznava tudi sam veliki Paul. Definitivno substance brez genialnosti, ne delujejo in seveda brez destrukcije ni možno živeti, kar se je Brianu pokazalo v obliki močne depresije in želje po končanju življenja. Nekako ozdravljen in še vedno živ, je leta 2012 ponovno popeljal fante s plaže na popotovanje po svetovnih odrih z obilo dobrih vibracij.

RESPECT, kraljica SOUL-a ARETHA FRANKLIN, ki si je pesem vzela izpod peresa OTIS READING-a in jo poustvarila, vzela za svojo, odpela s srcem in v popolnem seksualnem klicu uspela premakniti še tako trda srca moških... Fenomenalna pesem za ključne posebne trenutke, za vzdrževanje pravega razpoloženja.

WHAT'S GOING ON, R&B / SOUL pevec MARVIN GAYE je poustvaril super pesem vendar pa se ji lahko enakovredno ob bok postavi tudi njegova fenomenalna pesem SEXUAL HEALING. Obe pesmi sta fenomenalni in tudi sam Marvin je car za širjenje tistega pravega razpoloženja pri nežnejšem spolu. Obvezna oprema za vsakega mladega polnega hormonov nabitega mladiča.

IMAGINE, brez nje ne vem kaj bi povzeli za pesem miru in seveda za to je zaslužen nihče drug kot veliki JOHN LENNON. Neverjetna pesem, ki je bila prvotno napisana na akustični kitari in šele med raziskovanjem halucigenih sfer se je spremenila v klavirsko melodijo in očarala svet. Vsi si želimo biti sanjači in živeti v prelepem svetu ...

Prof. M2M

Ni komentarjev:

Objavite komentar