nedelja, 1. februar 2015

RAZBURKANO MORJE MIKI MAUS!

Jap, dolgo časa se nisem oglasil... Mogoče problem v meni, oziroma v preobremenjenosti. Ne vem, vendar pa upam da se bo javljanje sedaj redno dogajalo in da bo postalo bolj tradicionalno in tudi izzivalno.

Šolsko leto 2014/15 je polno izzivov in žalosti, hkrati pa vemo da je življenje nepredvidljivo in tako se je začelo tudi novo leto 2015, žalostno in polno razočaranja nad življenjem. No to smo pustili za seboj in danes gledam le naprej in iščem vedno nove izzive, projekte, itd.

V aktivu smo ustvarili spletni forum, kjer spremljamo dogajanja v mehatroniki na šoli. Od projektov do nalog za vaje in starih testov, obvestila za maturo, itd. Vabljeni vsi da se nam pridružite in si od bližje pogledate dogajanje na šoli.

http://www.spssb.si/forum/index.php

Naš spletni časopis še vedno deluje z neverjetnim zanosom in temu primerno tudi  raste. Poleg novic, smo ustvarili tudi video kanal na "YouTube", kjer bomo objavljali video novice, preizkuse, zanimivosti, potovanja, itd. Vse skupaj pa smo začinili še z debatnim krožkom in okroglimi mizami. Mislim, da nam gre bolje in da se obeta rast v naših spletnih novicah.

Life is just like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.

Prof. M2M

Ni komentarjev:

Objavite komentar