sobota, 21. februar 2015

Dopust, počitnice in delo

"Jeh, to je to!" reče dijak in po pouku v petek oddrvi v dan in novim počitnicam nasproti... Mi pa, ostanemo in si želimo zgolj miru in zadosti časa, da nedokončane zadeve lahko uredimo in jih v doglednem času tudi dokončamo.

Med takšnimi zadevami je seveda ogromno dijaških projektov, zaključnih projektov, ki so nekako zaspali ali pa so na tako imenovanem čakanju brez iskrice v očeh dijakov. To iskrico je potrebno ponovno prižgati in to v zelo intenzivno iskro, ki bo svetila zadosti dolgo, da bodo projekti zaključeni v določenem času. Da bodo projekti zaključeni do Foruma mehatronike, ki bo potekal 17. 4. 2015 na naši šoli, na SPSŠB Ljubljana.

Kot ste verjetno ugotovili, profesorji počitnice/dopust zatorej porabimo za VAS in seveda za raziskovanje novih izjemnih idej in vizij posameznih zagnanih dijakov. Jaz bom veliko časa v tem tednu namenil ravno vam in forumu, družina pa tako kot vedno ostaja na prvem mestu in se ji bom posvetil v preostalem času, tako da časa za počitek, spanje, zabavanje ne bo. Sicer pa ste itak vi prvaki v teh disciplinah (vsaj za prvi dve lahko trdim brez slabe vesti) in brez predmetno bi se bilo primerjati v takšnih disciplinah z vami.

Fantje, dobro izkoristite ta prosti čas, ki vam ga namenjamo da nadoknadite, kar že morate in upam, da bo v časovni razpored prišla tudi kakšna ura učenja.

Prof. M2M

Ni komentarjev:

Objavite komentar