sreda, 12. september 2012

Padli borec se ponovno pridruži

No pa je tudi to poglavje za nami in kot že rečeno "Padli borec se ponovno pridruži", no ja mogoče bi bilo bolje zapisati "Skoraj padli........". V številki 20 je očitno neka magična moč, tako da se nam je za tretje leto druženja ponovno pridružil Uroš, uganili ste - naredil je mehatroniko in se že danes vpisal v 3.O in se nam tako tudi uradno pridružil.

Po skoraj 10 dneh novega šolskega leta lahko rečem, da svoje fante že zlo pogrešam, a hkrati upam, da pridno hodijo v službo in se tudi kaj novega naučijo.

Danes na sestanku dijaške skupnosti (seveda je upravičeno manjkal Miha), pa sem sprejel še dodatno vlogo somentorja dijaške skupnosti, oziroma me je v to potisnila / porinila / prisilila Fani (ravnateljica) in upam, da se bo tudi kakšna pametna ideja iz vsega tega speljala do konca. Podpora je obljubljena, ideje pa so na primer šolski radio, dodatne klopi zunaj,.....


Prof. M2M

2 komentarja:

  1. kdaj gremo pit :D haha ...ter nujno šank :D

    OdgovoriIzbriši
  2. BRAVO Uroš .... ja hvala za opravičenost profesor ... zunaj bom jast predlagal da se postavi JURČEK in se vsak dan toči sveže pivo po nizkih cenah stavim da bo več profita k v kateri koli banki ... tako da gospa ravnateljica (FANI) upam da se moie sanje uresnicijo polovica dobička gre za šolski sklad ... hahahahaha no seveda zdj mal sanjam in se dovgocasim ampak tako je zivljenje ... Lep Pozdrav z že po trgatvi dišeče DOLENJSKE!

    OdgovoriIzbriši