nedelja, 26. maj 2013

Grande finale, part 2

Jeah, pa smo končali...... prvo leto polno preobratov in nevednosti. Projekt se nadaljuje in že v naslednjih dneh se pričenjajo ponovni dogovori, pogovori in plani za naslednje leto.

No če na kratko opišemo dogajanje. Predstavili smo izdelanih, oziroma popravljenih 14 kitar, ter tri ojačevalce. Dva ojačevalca, lampaša sta bila narejena in delno razvita v učilnici 91, medtem ko smo podarjeni ojačevalec popravili in zamenjali nekaj osnovnih komponent. Izdelali smo tudi nekaj efektov, vendar pa smo na razstavi prikazali le enega, definitivno najatraktivnejši zvočni komplet s kitaro v zeleni barvi. Sicer pa v naslednjih dneh pride tudi vizualizacija zaključne prireditve.

Zahvaljujem se vsem sponzorjem, ki so prikazali zanimanje za obisk in s tem še dodatno podprli naš projekt. Seveda pa upamo na uspešno sodelovanje tudi v prihodnjih letih.


Še v vednost in simboliko, dne 24.5.2013 se je odvijala prva razstava projekta "kitarist", prav tako je na ta dan rojen velik pesnik Robert Zimmerman aka Bob Dylan, ki je praznoval 72 rojstni dan. Temačna zgodovina pa postavlja na ta dan rojstvo "angela smrti" v Birkena-u leta 1943. Angel smrti se rodi s prevzemom zdravniške službe v Auschwitz iz strani dr. Josef Mengela.

Mislim, da sedaj lahko samo še čakamo na slikovni material.

Hvala vsem, ki ste se udeležili razstave.


Ni komentarjev:

Objavite komentar