nedelja, 3. februar 2013

PROJEKT KITARIST

No pa je nekako štart projekta "Kitarist" minil brez večjih pretresov in nesoglasil, ter lahko objavim, da jih sedaj v projektu aktivno sodeluje že 17 dijakov, ki so tako ali drugače povezani direktno z menoj in mojimi željami / vodenjem projekta. Seveda vsak od sodelujočih dijakov dobi za izdelati samo en del, eno drobtinico, ki jo bom na koncu sam preoblikoval in uporabil za celotni projekt, oziroma za celotno letno poročilo projekta. Ker sem obljubil bom tudi držal obljubo in tukaj na blogu danes uradno prvič javno objavil zapis "Projekt kitarist", ki zajema vse od sodelujočih poklicev do izvedbenih sklopov, podsklope in tudi slike za posamezne sklope. Slike so v veliki meri vzete iz privatnih zbirk, ali internetnih trgovin in prikazujejo kaj in kako naj bi izdelali kompletni pribor za kitarista.  

VABILO POTENCIALNIM SPONZORJEM:
Seveda v projekt vabim tudi vse mogoče sponzorje, ki bi v projektu videli, da delamo nekaj dobrega, da delamo nekaj, kar si bodo dijaki zapomnili in da delamo nekaj, kar je in kar bo ostalo. Skratka, vabljeni sponzorji iz vseh možnih vej industrije ali gospodarstva ali pa politike; zame in za projekt je denar vedno enak in pomeni samo sredstvo, da lahko dijakom nudimo še nekaj več in seveda da jim nudimo odkup izdelkov še ceneje.
Če kdorkoli pozna možne sponzorje, vsekakor prosim, da jim posredujejo ta BLOG ali pa samo projekt (pdf dokument iz zgornje ali spodnje povezave) in prosim da tisti, ki lahko kaj prispevajo k projektu pišejo na moj internetni naslov: matjaz.mlinsek@gmail.com (zadeva: projekt kitarist).

Projekt kitarist

V naprej se vam zahvaljujem za vso pomoč pri projektu.

Prof. M2M

Ni komentarjev:

Objavite komentar