petek, 24. avgust 2012

Padli borec in zadnji preživeli

No, če me spomin ne vara sem dolžan podati rezultate še zadnjega dne popravnih izpitov, ki je bil včeraj, a se je borba končala šele danes, žal neuspešno. Kot naslov sam pove, smo od zadnjih dveh borcev izgubili enega, ki se je že izpisal in bo opravljal popravni izpit v mesecu oktobru in če ga opravi pozitivno, se nam ponovno pridruži po opravljenem izpitu. Padli borec je Uroš, ki mu želim veliko sreče in znanja pri opravljanju popravnega izpita.

Vsem ostalim čestitam za uspeh, spričevala bom imel predvidoma v ponedeljek, tako kot vaše papirje za PUD (upam da res), ki vam jih bom poslal po pošti.

Prof. M2M

2 komentarja:

  1. čestitam tistemu borcu ki je to opravil ... mislim da je to jasmin ... UROŠU pa želim vse najbolše pri opravljanju ispitov in upam da nas nebo zapustil da ostanemo v takem stevilu kot smo bili v prejsnjem 2.o Uroš glavo pokonci pa se vidimo oktobra ... Pa Lep preostanek počitnic vam želim ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke unemu, ki je upspelo opraviti stare dolgove. In pa tudi unemu, ki mu je žal malo spodrsnilo upam, da mu bo nasledno možnost odlično ratalo!

    OdgovoriIzbriši