četrtek, 15. december 2011

Tretja, zadnja naloga v letu 2011

No pubeci ekola zadnja naloga, ki vas čaka na mojem blogu, pa je mičkeno drugačna kot vse do sedaj. Pri tej nalogi, bom potreboval vašo domišljijo in seveda upam, da ne boste redkobesedni, ker nekaj tisoč besed pa bi se lahko napisalo za to nalogo. No naloga bo seveda še dodatno spremenjena, saj želim, oziroma dopuščam možnost, da jo izdelate v paru (dva skupaj, sošolca ali pa s punco, nikakor ne s prijateljem). Predlagam, da se dogovorite naslednji teden, ko boste vsi v šoli na predavanjih CPP.

Aja, no naloga bo verjetno za marsikoga zanimiva in bo seveda uporabljena tudi v nadaljevanju tega šolskega leta za določeno igro, oziroma tekmovanje. No pa preidimo k stvari. Želel bi od vas, oziroma vaša naloga je, da napišene scenarij reklame na naslov "Pirati iz Ljubljane: Zmaji napadajo". Potrebujem vaše zamisli, kaj bi recimo vi odigrali in predstavili pod tem naslovom, kaj bi posneli za reklamo da bi povečali turizem in bi privabili večje množice ljudi na to konkretno zadevo - igro. Kot osnovo sem na naslovu, ki sem ga podal, ustvaril povezavo na določeno internetno stran, ki bo tudi naš partner v vsej tej zadevi. No kot sem že napisal, delo lahko opravite sami ali pa se povežete s sošolcem (lahko tudi s punco), vendar pa pod delom, ki ga objavita vsak na svojem blogu (če nisi v paru s punco), se podpišeta oba, in dodata povezavo na blog drugega sopisatelja, oziroma sotrpina.

Ker je naloga, obsežna in ker želim da je opravljena maksimalno dobro in kvalitetno, sem se odločil, da je to zadnja naloga, ki jo bom to leto zahteval od vas.

Do 3.01.2011 zahtevam od vas, da imate narejene vse tri naloge, ki sem vam jih dal. Če nalog ne boste izdelali, boste kršili naš dogovor, za kar pa boste seveda nagrajeni......

Prof. M2M

3 komentarji:

  1. zdj pa se reklame haha zanimiva naloga

    OdgovoriIzbriši
  2. a se vm je zmesa l hhh sj to je noro se ena naloga za cev tedn

    OdgovoriIzbriši
  3. Pirati iz Lju. :Zmaji napadajo

    Scenarij- Ekipa piratov Thrall,Esada in Vale in še nekaj ljudje se je odpravilo na iskanje pozabljenega zaklada a med tem so prišli zmaj Mrtvokrilo in njihova zlobna ekipa. Uničili do ladjo in umorili nekaj ljudje. Po sreči so preživeli Thrall,Esada in Vale. Te trije so prišli na nek kraj, ki se imenjuje Ulduar in se pozanimali kaj se dogaja in kaj so ta bitja. Dobili so nalogo da morajo ubiti glavnega zmaja ekipe Mrtvokrilo ki se nahaja v gradu Zmajevo truplo.
    Da so prišli do tega gradu so pa morali najeti škrate,da so jih pripeljali do gradu. Preden so prišli do Mrtvegakrila so morali najprej še premagati zlobno pošat Mrtvo oko.A to še ni vse imeli so čas do polnoči preden svet postane v roki Mrtvegakrila.

    A na tak primer je vredu?Bom še nekaj dodal pa popravil.

    OdgovoriIzbriši