četrtek, 21. julij 2011

Konec morskih počitnic

No pa smo končali z morskim veseljačenjem in smo sedaj že v Ljubljani in pripravljeni na nove podvige med dopustom. Na morju je bilo z dveletnima banditkama vse prej kot sproščujoče in ta dopust bi lahko označil kot izjemno naporen. No ja, priporačam ga pa vsekakor vsem.
Če dan na morju preprosto opišem in začnem pri jutranjem bujenju, ko sta banditki prikorakali iz sobe v nizkem štartu in pripravljene na vse vragolije, ki sta jih sanjali. Po obilni malici, v bazenček do nekje 12 ure in nato počitek, no je takrat je ata seveda popil kakšno pivce za živce in skuhal kosilo. Po kosilu pa ups in ops na plažo v mivko, voda do pasu in gas ena do dve uri. Ko smo se na plaži ogrevali na normalno telesno temperaturo, smo seveda jedli sladoled in potem proti večeru domov na umivanje in oblačenje, da smo lahko odšli na sprehod in posledično na večerjo. Domov smo prispeli približno ob 22 uri in male pocukrane punčke so odšle spat, po tem pa sta ata in mama v atriju preganjala utrujenost s pivcem v roki do približno 3 ure zjutraj, ko sva odšla spat. Zjutraj se je ritual ponovil.
Morski dopust je bil enkraten in sicer nisem niti enkrat samkrat zašel v globoko vodo in tudi plaval letos še nisem, tako da upam da še vedno velja priljubljeni izrek:

"Kar se Janezek nauči, to Janez zna!"

Prof.M2M

Ni komentarjev:

Objavite komentar